http://forkredit.com/ | | |
 • Tractor
  Трактори
 • Combine
  Комбайни
 • Plow
  Прикачен инвентар
 • teleskop
  Челни товарачи

За Нас

 

newpanorama small2

Направлението за употребявана техника МЕГАТРОН ТРЕЙД-ИН за кратко време стана водещ в страната.

           Причината е проста- компанията реализира техника на водещия световен производител John Deere и в този смисъл обективно е поставена в по-добро положение от всичките си конкуренти.   Офертите включват най-разнообразни машини с различен период на използване и като правило с най-добри цени.

         Важно е клиентите да получат машини, които са предварително сервизирани и съответно подготвени за новите си притежатели. При определени условия и за цял ред машини се дава и гаранция, което не е обичайно за употребявани машини. Това е благодарение на сервизно-техническия екип на компанията МЕГАТРОН, един от най-добре подготвените в бранша селскостопанска техника.

     Ето защо ние напомняме на клиентите си- не купувайте употребявани машини от случайни източници, които не са в състояние нито да диагностицират техниката, която предлагат, нито могат да осъществявяат предпродажбен и следпродажбен сервиз.

  МЕГАТРОН ТРЕЙД-ИН е включен в световната комуникационна система на концерна JOHN DEERE и осъществява всекидневен контакт с мрежата за намиране на най-добрата употребявана машина и най-добрата цена. Таке че клиентите, ако не могат да намерят машина, която търсят в списъка на наличните машини в България, винаги могат да разчитат на бързата реакция на нашите сътрудници да открият подходяща оферта от мрежата и то не от случайни, а от от проверени източници, дилъри в съответните страни на John Deere.

   Ние предлагаме машини от водещите световни марки, като не правим компромис по отношение на качествените показатели и състоянието на техниката. Машините са експертно прегледани и и реалистично оценени.

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ! НИЕ ЗНАЕМ КАК ДА ПОСРЕЩНЕМ ВАШИТЕ НУЖДИ ЗА ДА ОТКРИЕТЕ НАЙ-ДОБРАТА УПОТРЕБЯВАНА ТЕХНИКА НА ДОБРА ЦЕНА!